Çajtorja e parë për gra në Drenas, ja çfarë thonë burrat për të (VIDEO)

Mision në jetën e saj kishte gjithmonë t’iu ndihmonte grave, sidomos atyre në komunën e Drenasit.

Është kjo Kadire Tahiraj e cila ka vite që punon në mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave dhe grave.

Ndërsa së fundi me ndihmën e grave tjera hapi lokalin ku u shërbehet vetëm grave, transmeton DrenicaOnline.

Por çfarë mendimi kanë burrat e Drenasit për këtë çajtore:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *