Çfarë kërkoi Ramush Haradinaj tek “njerëzit” e PDK-së?

Figura të reja e të vjetra të Partisë Demokratike të Kosovës janë takuar dhe kanë gosti.

Arsye e kësaj feste është ditëlindja e deputetit Elmi Reçica.

Megjithatë, në mesin e tyre është parë edhe kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj.

Indeksonline raporton se takimi i Haradinajt me anëtarët e PDK-së ka qenë i rastësishëm, dhe se i njëjti ka shfrytëzuar këtë për të përshëndetur të pranishmit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *