Djali i Isa Mustafës për terminalin doganor: Urdhëroni dhe konfiskojeni, ose mbylleni këtë kompani

“E unë u them, urdhëroni dhe konfiskojeni, ose mbylleni këtë kompani, por do të keni punë me shtetin slloven e jo me familjen Mustafa, sepse nuk është e familjes sonë, por para se ta bëni bisedoni me shtetin slloven. Nuk është as e LDK-së, prej së cilës, frikësoheni aq shumë”, kështu ka reaguar Besnik Mustafa, djali i ish-kryeministrit të Kosovës, Isa Musatafës.

Sipas tij, ata janë duke u akuzuar e shantazhuar nga partia në pushtet për Terminal Doganor, në të cilin, ata nuk janë pronar.

“Kompania ‘Intereuropa’ me veprimtari themelore depo doganore publike, transport dhe shpedicion është kompani sllovene me seli në Koper të Sllovenisë”, ka shkuar ai në Facebook.

“Por pushteti për nevoja të propagandës, kompaninë sllovene dhe terminalin e saj i bënë të familjes tonë. E gjithë kjo për ta shantazhuar dhe kërcënuar në emër të Byros së tyre politike për konfiskim”.

“Jeni në pushtet, i keni të gjitha mundësitë për t’i sqaruar pronësitë e kompanive, themeluesit e tyre dhe fitimet që ato i realizojnë edhe në rastin e terminalit që na e mveshni neve, që në fakt është gënjeshtër e konstruktuar, si për pronësinë ashtu edhe për fitimet”, ka shtuar ai.

Ai e përfundoi duke thënë se bartësit e pushtetit duhet të japin llogari para ligjit për gjëra të tilla, siç është shantazhim, tentime frikësimi dhe konstruksione të rrejshme.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *