“Edhe një xhami në Lipjan”/Komentuesit:Më shumë xhamia se shpia”

“Është vënë gurthemeli për ndërtimin e xhamisë së re në qytetin e Lipjanit.

Lajmin e ka konfirmuar kryetari i kësaj komune, Imri Ahmeti.

Ai ka shprehur kënaqësinë për ndërtimin e xhamisë duke thënë se qytetit të tij po i shtohet edhe një objekt i bukur që kompleton infrastrukturën e nevojshme për besimtarët islam”.

//

Mehmet Kosova: XHAMIJAT TEK NE SHQIPTARËT JANË FABRIKA TË ANALFABETIZMIT…..!!!???

Mentor Thaqi: Veç ndërtoni bre se mungojnë, i kemi 20 milion besimtarë e nuk kanë vend për lutje! Lypjani e ka xhaminë, por nuk e di a ka spital, nëse po në çfarë gjendje?! Sa mirë, pacientat i dërgojmë në spitale turke me çmime “të lira”, prej atje marrim investime në objekte kulti fetar, nuk na duhet zhvillimi as shëndeti!

Sal Tmava: Ma shumë xhamia se shpia.Po spitale që aq shumë i duhen Kosoves?A arabët duan të Na asimilojnë jo të Na shërojnë.

Skender Hyseni: gutnu gutnu se pak ka gjamija o zoti qafen jau theft marone naj mini fabrik a naj qerdhe për fëmi a naj qendërshëndetsore oooooo dreqi u hangt tanve ren

Tefta Bytyqi: Shkolla spitale fabrika ka nevojë ky popull Erdogani në Serbi po investon në fabrika a ktu në xhamia hehe

Avni Gashi: E past fatin e Urës së shenjët , kurban koka e Naim Ternavës . E ka marrë mision me arabizuar Kosovën .

Qamil Kryeziu: Po po ,mangu i kemi xhamit dhe hiq nuk kemi nevoj me punue,veq falemi dhe zoti na jepe mjaftueshem

Nebih E. Muqiqi: Tregoni kur do ndertohet naj Fabrik qe te punsohet dikush?

Haki Zeneli: Bravo myftiu Terrnava Serbia po merr milarda e ju xhamija se veq per Bajram nu musht se kurr hiq. A po menoni tjeter a jo . Kta po menojn qysh me i la gjynahet e vin e ndertojn xhamia ne KS”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *