“Mere infuzionin, mësohu si baba jem, me ble një ari tokë për 50 euro”

Mere infuzionin, mësohu si baba jem, me blejtë një ari tokë për 50 euro!

Unë po e di se të bon mirë!

-Provoje, e ka provu dhe baba jem dhe i ka bo shumë mirë

-Sa e mori dhe ia kajti nonën Kosovës

-E blejti gjithë tokën e Kosovës me 50 euro arin

-Merre provo, fitimi ka me shku n’hava”

Liza Beqaj

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *