NDODH EDHE KJO: NJË SUPERMARKET BËN ZBRITJE 1 CENT NË NJË PRODUKT (PAMJE)

Nuk është hera e parë që nëpër supermarkete raportohet për parregullësi e raste manipulative, shkruan Rajoni.org.

Kësaj radhe një qytetar ka bërë një foto gjatë një rasti të çuditshëm që ka hasur në një supermarket.

Supermarketi në fjalë kishe bërë zbritje të produktit për 1 cent.

Qytetari u ankua për këtë, dhe kritikoi se lëre që zbritja është joserioze, por edhe atë kusur prej 1 cent nuk e kthejnë asnjëherë /Rajoni.org

Foto:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *