“Nuk ka zbrit Fe!/ Ka zbrit Kuran!”

“Si jeni sonte?

Zot im!

Na ruaj nga sulalja e klerikëve të feve të shpikura.

Nuk ka zbrit Fe! Ka zbrit Libër, njëjtë siç e zbret ujin dhe çdo gjë tjetër nga qielli, por këta qyla përzihen në punët tua dhe besojnë në shpejtësinë e Dritës së Majmunit!
Më ruaj mua, familjen time dhe besimtarët prej zjarrit të xhehenemit!”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *