“Shko shkruj najkun se mashkull më hiç se ty momentalisht nuk ka”

“Ramushi nuk u beson grave! Ka konstatuar kategorikisht, se: “Vlora është ambasadore e Hashimit’;

‘Vjosa është Presidente e Kurtit’;

E ti, i kujna je!

Pse nuk po afrohesh deri te psikiatri, helbete po ta ndal hazin me naj kokërr, se nuk dihet ndoshta ka ilaç edhe për smirën dhe neverinë tënde!

Ose shko shkruj najkun se mashkull më hiç se ty momentalisht nuk ka. Qysh i thuhet gruas ‘je e këtij’ e je ‘e atij’!

Turp. Njeriu s’mund të jetë pronë, edhe sikur të dojë vet, nuk privatizohet njeriu, apo ndoshta mundet, ndoshta po nisesh prej vetes, nuk e di unë!

Ndoshta ta ka bë bajat aq shumë naj grua (i lumtë, nëse po), sa tash ti ‘i fryen kosit’! Ama e di se nuk guxon t’i thuash një gruaje ‘je e atij’ ose e ‘këtij’ se nuk ta lejon askush, as gramatika, madje as Etika e Nikomahut.

Tjetër gjë që shqitarët ‘po ta lëshojnë rrugën’ e s’të marrin as seriozisht, se përndryshe urrejtja juaj ndaj grave në politikë dhe tendenca e vazhdueshme për t’i fyer gratë moralisht, do të duhej të gjykohej me Ligj!

Ty sot me urrejtje kundër grave, ta kalon veç Ardian Kastrati, që i sheh femrat si ‘tul e dhjam’, kurse ti vashdimisht i sheh gratë si ‘prona’ të burrave.
Shëmti.
P.S. Presidentja është e Kosovës!”

Kimete Berisha

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *