Zafir Berisha: Dikush me ndali në Prishtinë, më tha kthehuni në kuvend se mbaroj Kosova

Ish-deputeti i Nismës Socialdemokrate, Zafir Berisha, ka treguar një ngjarje që i ka ndodhur në Prishtinë.

Ai tha se një qytetar e ka ndalur dhe e ka pyetur se kur do të kthehet në Kuvend sepse “mbaroi Kosova” pas krizës së krijuar ekonomike dhe energjetike.

“Më pyti për familjen, punët dhe hallet, si një mikë i vërtet, gjë që më bëri të besoj se qenka ndonjë i njohur.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *